Stagemogelijkheden

Werken bij YES Corporate Finance

Wat kun je verwachten?

Als stagiair(e) werk je mee aan het voorbereiden en uitvoeren van projecten en transacties. Je wordt meteen opgenomen in het team en krijgt alle kans om jezelf snel te ontwikkelen.

De werkzaamheden omvatten onder andere:

  • Maken van marktanalyses en sector updates
  • Maken van bedrijfsanalyses
  • Assisteren bij het opstellen van (management)presentaties
  • Waarderingsanalyses uitvoeren
  • Assisteren bij het schrijven van informatiememoranda
  • Bij uitstekende prestaties kan een stagiair zich bij YES Corporate Finance snel ontwikkelen, waardoor werkzaamheden uitgebreid kunnen worden tot (delen van) de werkzaamheden van een Junior Adviseur.

Wie zoeken wij?

YES Corporate Finance is continu op zoek naar universitair toptalent met een combinatie van sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Een bedrijfskundige of economische richting geniet de voorkeur, waarvan minimaal de eerste twee jaar zijn afgerond. Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een ‘must’ en een sterke motivatie voor Corporate Finance bij een Nederlandse boutique wordt verwacht.

Carrière als analist

YES Corporate Finance is op zoek naar universitair toptalent met een combinatie van sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemende instelling. Gezien de groei van onze onderneming en ons track record is YES Corporate Finance regelmatig op zoek naar high potentials om ons team uit te breiden.

Werkervaring als corporate finance analist is een pré

Als je de vaardigheden, gedrevenheid, aantoonbare affiniteit en passie hebt die vereist zijn in de wereld van Corporate Finance en geïnteresseerd bent in een functie als adviseur, dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren?

Stuur dan je CV, een motivatiebrief en bij stage je cijferlijsten naar ons op

Arjan Boonekamp
06-81271573
boonekamp@yescf.nl