Overnames

DaklaPack Group doet overname in verpakkingen

By 22 oktober 2016december 13th, 2021No Comments

“Het overnameproces is efficiënt, daadkrachtig en zorgvuldig uitgevoerd”

YES Corporate Finance heeft DaklaPack Group (“DaklaPack”) succesvol begeleid bij de 100% overname van Moniss (www.moniss.nl) verpakkingsmaterialen (enveloppen, dozen, zakjes etc.).

DaklaPack (https://www.daklapack.nl) is een innovatieve verpakkingsonderneming met een uitstekend trackrecord gevestigd in Lelystad. Het bedrijf kent 4 activiteiten:
1) Verkoop van verpakkingen en verzendoplossingen
2) Productie van kunststof verpakkingen
3) Afvullen van verpakkingen
4) Maatwerkoplossingen voor verpakkingen ten behoeve van industriële, verzend-, gelamineerde, promotionele en medische verpakkingen

Het hoofdkantoor is gevestigd in Lelystad met lokale vestigingen in Duitsland, Frankrijk, België, Groot-Brittannië, Spanje, de Verenigde Staten en China.

Hoogtepunten van de transactie:

• DaklaPack Group, een innovatieve verpakkingsonderneming, neemt Moniss over
• YES Corporate Finance heeft DaklaPack geadviseerd bij de overname

Dave Klaassen, CEO en aandeelhouder van DaklaPack:
“Wij zijn blij met de overname van Moniss, waarmee wij onze marktpositie in verpakkingen verder verstevigen. Moniss voegt naast omzet, interessante producten en klanten toe aan onze portefeuille. Het overnametraject is uitstekend geleid door YES Corporate Finance. Zij kennen ons goed en het overnameproces is efficiënt, daadkrachtig en zorgvuldig uitgevoerd. ”

Rol YES Corporate Finance
YES Corporate Finance heeft DaklaPack begeleid tijdens de overname van Moniss en geadviseerd over alle aspecten van de transactie, waaronder dealstructuur, waardering, prijs en documentatie.

Klik hier voor meer voorbeelden van succesvolle transacties.