Diensten

YES Corporate Finance is dé specialist op het gebied van groeifinanciering, fusies en overnames, en bedrijfswaarderingen. Met ons uitgebreide netwerk en ruime ervaring kunnen wij u begeleiden bij elke stap van het proces. Wij hebben o.a. veel ervaring in de branches IT, Transport & Logistiek, Zakelijke Dienstverlening, Zorg/Healthcare en Food & Retail. Zie ook de industriepagina’s. Bij YES CF kunt u rekenen op een persoonlijke aanpak en een gedegen advies op maat. Meer weten over wat YES Corporate Finance voor uw bedrijf kan betekenen? Bekijk onze diensten.

Fusies en overnames

De partners van YES Corporate Finance hebben jarenlange ervaring op het gebied van fusies en overnames. Wij hebben al vele bedrijven begeleid en advies gegeven zowel aan de koop- als aan de verkoopzijde.

Groeifinanciering

Wij kennen de kneepjes van het vak en kunnen daarmee uitkomst bieden voor u als ondernemer. Onze partners kunnen u helpen bij groeifinanciering, maar ook bij herfinanciering maken wij het verschil.

Bedrijfswaardering

YES Corporate Finance beschikt over jarenlange ervaring bij het waarderen van ondernemers. Wij helpen u bij het waarderen van uw bedrijf op basis van een Discounted Cash Flow analyse.