NetwerkOverig nieuws

Geslaagde internationale partner (AICA) bijeenkomst in Dublin

By 11 mei 2023oktober 18th, 2023No Comments

YES Corporate Finance heeft als lid van AICA (ons internationale Corporate Finance netwerk) deelgenomen aan de meerdaagse AICA Global Meeting 2023 in Dublin.

Tijdens de bijeenkomst bespraken 80+ dealmakers van M&A kantoren uit 40 landen vele mogelijke overname en groeikapitaal projecten. Daarnaast was er tijd voor het verbeteren van de onderlinge samenwerking, lezingen door bedrijven en investeerders met een actieve overnamestrategie en een-op-een gesprekken tussen de leden.

Opvallende nieuwsfeiten:

  • YES Corporate Finance heeft samen met de collega’s, Capnua Corporate Finance (Ierland), de award “AICA’s Best Collaborated Deal of 2022” binnengehaald. De succesvolle advisering van Uniphar door YES CF en Capnua bij hun overname van BModesto is tot stand gekomen door intensieve samenwerking binnen het AICA-netwerk en heeft uiteindelijk geleid tot dit mooie resultaat. Voor meer informatie over de overname van BModesto door Uniphar, zie: Uniphar plc neemt BModesto over
  • Arjan Boonekamp heeft de 2e prijs gewonnen als Most Valuable Player binnen het netwerk
  • Chinook Capital Advisors, gevestigd in de buurt van Seattle (USA), is lid geworden van AICA. Voor meer informatie, zie website Chinook en LinkedIn. Chinook richt zich voornamelijk op verkooptransacties, herstructurering en management buyouts in onder andere de sectoren zakelijke dienstverlening, technologie en zorg
  • AICA is een internationaal netwerk van 68 kantoren in meer dan 40 landen. In 2022 werden meer dan 300 transacties succesvol afgerond met een totale waarde van $ 9,5 miljard. Meer informatie: YES CF netwerk.

Als u ambities heeft op het gebied van overnames (advies bij aankoop, verkoop, waarderingsvraagstukken) of groeifinanciering (praten met de bank t/m het zoeken naar een Private Equity investeerder) waaronder de toegang tot mogelijke buitenlandse partijen, neem dan gerust ons team. Wij helpen u graag verder.

Korte video van de Dublin meeting: video