Overig nieuws

Golfdag YES Corporate Finance

By 5 oktober 2018oktober 9th, 2019No Comments

Een dikke maand geleden leek de dag goed te beginnen, een beetje fris, maar de zon kwam toch even door. De golftas in de achterbak en rijden maar! 6 september heeft namelijk de eerste editie plaatsgevonden van de YES Corporate Finance Golfdag. Bij aankomst op Golfpark Spandersbosch in Hilversum was de sfeer gelijk goed.

De grote winnaarstrofee werd getoond aan de aanwezigen en was de blikvanger bij binnenkomst. De golfers kwamen binnen druppelen en buiten begon het helaas ook te druppelen, wat al snel veranderde in een hevige regenbui.

Wie niet mee deed aan de clinic werd buiten verwacht op de baan en ondanks de regen deed iedereen toch enthousiast mee. In weer en wind werd gestreden voor die felbegeerde prijs, zelfs al had je niet gewonnen dan was er altijd nog een heerlijk buffet.

Na afloop werd onder genot van een welverdiend drankje het golfspel geëvalueerd en werden er nieuwe contacten gelegd. In onze ogen was het ondanks de regen dan ook zeker een geslaagde dag en er wordt al weer nagedacht over een tweede editie in 2019. Hopelijk houden we het dan wel droog! Het is desalniettemin een onvergetelijke dag geworden…

NB.
Ben je ook golfer? Laat het ons even weten op welkom@yescf.nl