Groeifinanciering

Bij YES Corporate Finance zijn we trots op onze vermogen om sterke relaties op te bouwen met zowel investeerders als ondernemers in verschillende sectoren. Ons netwerk omvat een breed scala aan financieringsbronnen, wat ons in staat stelt om voor elk bedrijf de juiste financieringsmix te vinden.

Neem contact op

Groeifinanciering

De partners van YES Corporate Finance hebben gewerkt als bankier, M&A adviseur en private equity investeerder. Wij spreken de taal van de bankier én de investeerder. Kennen de kneepjes van het vak, waarmee wij uitkomst bieden voor u als ondernemer. Hierbij kan het gaan om zowel groeifinanciering als herfinanciering. Wij hebben veel ervaring met investeerders en kennen meer dan 1000 professionele partijen in en buiten Nederland. De door ons gerealiseerde financieringen liggen doorgaans tussen EUR 5 mln en EUR 100 mln. Dankzij onze kennis, ervaring en onafhankelijkheid van banken en investeerders, kunnen wij de meest gunstige voorwaarden voor u uitonderhandelen.

Waarom hebben klanten vertrouwen in ons?

  • Een gedegen aanpak en een no-nonsense mentaliteit
  • Onafhankelijk advies
  • Korte lijnen: één van de partners is van begin tot eind uw persoonlijke aanspreekpunt
  • Ownership: wij voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk
  • Iedere partner heeft meer dan 25 jaar ervaring en kennis van financiering én overnames. Deze combinatie is belangrijk om succesvol te kunnen zijn
  • Zeer groot netwerk, waardoor wij unieke verbindingen voor u kunnen leggen in binnen- en buitenland
  • Samenwerking met ABN AMRO Bank bij overnames in het MKB-segment

Financiering: wij halen er wèl de beste deal uit voor u

Breidt u uw activiteiten uit? Of doet u een grote investering of een overname? Dan heeft u soms een nieuwe financiering nodig. Omdat banken terughoudender zijn geworden, is het vaak een hele onderneming om die te krijgen. U kunt de kansen op een financiering tegen aantrekkelijke condities aanzienlijk vergroten door het financieringsvoorstel of het businessplan grondig voor te bereiden en door er vooraf met de juiste partijen over te praten. Ook andere financieringsvormen (eigen of achtergesteld vermogen) kunnen uitkomst bieden. Wij hebben een zeer groot netwerk van goede bankiers. Maar ook van alternatieve financiers, zoals informal investors en professionele private equity partijen. Door onze kennis, ervaring, contacten en onafhankelijkheid halen wij er wél de beste deal uit voor u.

Dit zijn enkele voorbeelden van succesvolle transacties.

Meer informatie

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op

Volledig profiel

Arjan Boonekamp
boonekamp@yescf.nl
06-8127 1573

Volledig profiel

Vincent Hafkamp
hafkamp@yescf.nl
06-1139 8307

Het laatste nieuws over groeifinanciering

2 februari 2024

YES Corporate Finance heeft Aqualiner geadviseerd bij het aantrekken van financiering

7 november 2023

Arcola neemt Golden Naturals over

25 oktober 2023

Arcola neemt Straatweg Group over

3 juli 2023

Value Enhancement Partners neemt Upforce (Opus people) over