Per 1 oktober is Guido Emanuels (53) als partner toegetreden tot YES Corporate Finance (“YES CF”). Hij richt zich op fusie & overname activiteiten in de Mid-Market, met als focus familiebedrijven.

Emanuels werkte vanaf 1990 ruim 27 jaar bij PwC in diverse functies en rollen, waaronder die van Accountant, Consultant en de laatste 15 jaar als Senior Director Corporate Finance. Met zijn jarenlange ervaring en expertise, zijn netwerk en persoonlijkheid vormt Guido een belangrijke aanwinst voor het YES CF-team.

Arjan Boonekamp, Managing Partner YES Corporate Finance:
“Met de komst van Guido Emanuels bouwt YES CF verder aan haar (inter)nationale Fusie & Overname praktijk. Deze praktijk is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, met als mooie bevestiging de recente samenwerking met ABN AMRO Bank voor overnames in het MKB segment tot € 25 mln. De komst van Guido Emanuels past dan ook naadloos in onze groeiambitie om ondernemers en ondernemingen in het MKB te helpen met overname- en financieringsvraagstukken”.

Guido Emanuels: “YES CF combineert specialistische marktkennis en een breed internationaal netwerk met uitgebreide ervaring op het gebied van Corporate Finance. Het enthousiasme van het team, de aantoonbare expertise, alsmede het internationale netwerk waarbinnen YES CF opereert, bieden een mooie uitdaging voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk van YES CF in Nederland’.

YES CF is een Corporate Finance boutique met een team van ca. 10 professionals gespecialiseerd in de advisering bij overnames en groeifinanciering voor het MKB. YES CF doet transacties met een waarde van ca € 5 – 250 mln, met een focus op middelgrote transacties van ca. € 5 – 50 mln.

Vragen/meer informatie
Arjan Boonekamp (YES Corporate Finance)
+31 (0)6 81271573
boonekamp@yescf.nl
www.yescf.nl

Guido Emanuels
+31 (0)6 2042 0533
emanuels@yescf.nl