Herfinanciering voor ondernemingen in het Midden- en Grootbedrijf

Een herfinanciering op maat met YES Corporate Finance

Het kan zijn dat uw onderneming lopende financieringen heeft die niet optimaal zijn voor uw huidige en toekomstige bedrijfsactiviteiten. Het kan zijn dat u een dure lening heeft afgesloten in een tijd dat uw onderneming financieel minder presteerde. Een hoge maandlast, of andere voorwaarden, zijn zaken die u kunnen belemmeren in uw huidige bedrijfsvoering. Een herfinanciering kan in zulke gevallen een mogelijke uitkomst bieden. Het herfinancieren van een zakelijke financiering kan leiden tot een lagere rente, een andere looptijd of andere gunstige condities (b.v. lagere persoonlijke borgstelling) en daardoor voordelen opleveren voor uw onderneming.  

Een herfinanciering vereist een goede adviseur

Een deskundig adviseur kan u ondersteunen in het verkennen van de mogelijkheden tot een herfinanciering van uw onderneming. Er is een groot aanbod van financieringspartijen die allerlei vormen van herfinanciering aanbieden. Naast de gebruikelijke bancaire herfinancieringen, zijn er ook andere vormen van herfinanciering mogelijk. YES CF heeft een groot netwerk van financieringspartijen en heeft veel ervaring met herfinancieringen. Wij kunnen samen met u een herfinanciering op maat aantrekken, zodat uw onderneming profiteert van betere voorwaarden. Tijdens het proces zijn wij nauw betrokken en zorgen we dat u alle aandacht kunt blijven besteden aan uw bedrijf. 

Neem contact met ons op

Waarom hebben klanten vertrouwen in ons?

  • Een gedegen aanpak en een no-nonsense mentaliteit
  • Onafhankelijk advies
  • Korte lijnen: één van de partners is van begin tot eind uw persoonlijke aanspreekpunt
  • Ownership: wij voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk
  • Iedere partner heeft meer dan 15 jaar ervaring en kennis van financiering én overnames. Deze combinatie is belangrijk om succesvol te kunnen zijn
  • Zeer groot netwerk, waardoor wij unieke verbindingen voor u kunnen leggen in binnen- en buitenland
  • Samenwerking met ABN AMRO Bank bij overnames in het MKB-segment

Expertise van YES CF

YES Corporate Finance (YES CF) is zeer ervaren in het begeleiden van een herfinanciering. De onderneming heeft meer dan 100 jaar gezamenlijke transactie ervaring. Wij zijn onder andere actief geweest als bankier, professional in private equity, interim CFO en controller. Deze rollen zijn vervuld bij ABN AMRO Bank, Rabobank, ICP Corporate Finance, Capital-C Ventures en VRTwee Corporate Finance. YES CF heeft een groot netwerk van (internationale) banken, schuldfondsen (debt funds), mezzanine fondsen (achtergestelde leningen), factoringmaatschappijen en andere typen (private equity) investeerders. Dit netwerk, in combinatie met onze kennis en ervaring, maakt ons experts in het aantrekken van een herfinanciering met de meest gunstige voorwaarden.

Maak kennis met één van onze specialisten.

Arjan Boonekamp

Managing partner

Vincent Hafkamp

Partner

Succesvolle financieringen

Aqualiner

Aqualiner

8 februari 2024

Arcola (Golden Naturals)

Arcola (Golden Naturals)

7 november 2023

Arcola (Straatweg)

Arcola (Straatweg)

25 oktober 2023

Value Enhancement Partners

Value Enhancement Partners

3 juli 2023

Recent nieuws

17 mei 2024

Geslaagde internationale partner (AICA) bijeenkomst in Bangkok

30 april 2024

Inkoop eigen aandelen door AIMLAND TECHNOLOGIES

18 april 2024

Van de Water Seafood sluit een strategische samenwerking met Krijn Verwijs

27 maart 2024

A1 Electronics sluit zich aan bij Metis Group