Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Guus

By 25 mei 2023december 13th, 2023No Comments

"Voor mij staat het samenwerken met de klant en het team centraal. Ik krijg er energie van om samen met het team voor onze klant de volgende stap te bedenken en uit te voeren."

Guus VeldhuijzenAnalist YES Corporate Finance

Wat is je functie bij YES CF?

Analist. Als Corporate Finance Analist werk ik mee aan aankoop- en verkooptrajecten, bedrijfswaarderingen en financieringsaanvragen.

Hoe lang werk je al bij YES CF?

1 jaar en 5 maanden.

Hoe is het om te werken bij YES CF? 

Bij YES Corporate Finance richten we ons met name op middelgrote bedrijven en helpen we ondernemers (de DGA) die een oplossing zoeken voor hun opvolging. Hierdoor hebben we in een verkooptraject nauw contact met de DGA, en aan de andere kant de investeringsprofessionals.

Voor mij staat het samenwerken met de klant en het team centraal. Ik krijg er energie van om samen met het team voor onze klant de volgende stap te bedenken en uit te voeren.

Doordat onze klanten zich in verschillende sectoren en industrieën bevinden is geen dag hetzelfde. De variatie in het werk zorgt er niet alleen voor dat het werk interessant blijft, maar het zorgt ook voor een steile leercurve.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Naast mijn werk ben ik fervent sporter, kook ik graag en spendeer ik mijn weekenden met mijn vrienden en familie.

Wat staat er bovenaan jouw bucketlist?

Qua activiteiten heb ik onder andere de wens om een wereldreis te maken en de marathon van New York te lopen.

.

Meer lezen over Guus? Profiel Guus

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink