Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Hidde

By 19 juli 2023december 13th, 2023No Comments

"Naast de uiteenlopende en uitdagende werkzaamheden, heeft het bedrijf een hecht team, dat maakt het zowel interessant als leuk om bij YES CF te werken"

Hidde SchipperAnalist YES Corporate Finance

Hidde is begonnen bij YES CF als stagiair en dit is hem destijds zo goed bevallen dat hij inmiddels al 2,5 jaar actief is als analist.

Hij vindt het leuk om hier te werken, omdat het zeer dynamisch is en hij ontzettend veel leert. “We hebben veel interessante projecten die we uitvoeren voor verschillende klanten in diverse sectoren”. YES CF is een platte organisatie, waardoor je snel een hoge mate van verantwoordelijkheid krijgt. Dat is erg waardevol en zorgt voor een uitstekende leeromgeving. Naast de uiteenlopende en uitdagende werkzaamheden, heeft het bedrijf een hecht team, dat maakt het zowel interessant als leuk om bij YES CF te werken. Hij beschouwt zijn collega’s als meer dan slechts collega’s. “We kunnen erg goed met elkaar opschieten, daarom gaan we regelmatig met elkaar uiteten, wat drinken en zelfs naar verjaardagen van elkaar”.

In zijn vrije tijd sport hij veel en doet leuke dingen met zijn vrienden, zoals uiteten gaan, borrelen en naar feestjes. Hij is zeer geïnteresseerd in de ontwikkelingen in de wereld en hoe deze in elkaar steekt. Hij houdt dit in de gaten door veel podcasts te luisteren en het nieuws te lezen. Daarnaast volgt hij verscheidene onderwerpen over sport, mode, politiek, financiën en wetenschap op het gebied van neurologie, psychologie en biologie. Met name de fysieke en mentale gesteldheid van de mens is voor hem een zeer interessant onderwerp. Hidde is daarnaast een algehele liefhebber van de filmindustrie en series.

Wat Hidde nog graag zou willen doen is langdurig reizen. Wat hierbij goed past, en wat Hidde graag zou kunnen, is het spreken van meerdere talen. Dit blijft een lastige opgave, maar hij hoopt dat er in de toekomst hier tijd voor is.

Zijn sterke punten en talenten zijn, dat hij zeer goed kan analyseren, een uitstekende discipline heeft, straight to the point is en zijn mening niet onder banken of stoelen steekt.

Hij ziet zichzelf over 5 jaar als iemand die flink is doorontwikkeld op persoonlijk vlak. Hidde heeft dan nieuwe ervaringen opgedaan, veel nieuwe mensen ontmoet en daar veel van heeft geleerd. Door het werken bij YES CF heeft hij veel kennis opgedaan in de financiële industrie, zodat hij weet hoe deze in elkaar steekt en welke aspecten daarbij komen kijken. “Mijn voornaamste doel is voor de komende vijf jaar om altijd mijn uiterste best te doen om mijzelf te ontwikkelen als persoon. Ik ben ervan overtuigd dat ik dan ook enorme sprongen maak in mijn carrière”.

 

Meer lezen over Hidde? Profiel Hidde

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink