Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Maaike

By 19 juni 2023december 13th, 2023No Comments

"Wat het werk leuk maakt, is de afwisseling: de ene dag werk je aan een waardering of een informatiememorandum en de volgende dag zit je bij een klant voor een groeifinanciering”

Maaike HoogerwerfAnalist YES Corporate Finance

Maaike is sinds april 2023 werkzaam als analist bij YES CF. Zij is door Arjan (de eigenaar van YES CF) benaderd toen zij nog aan het studeren was. Na een goed telefoongesprek heeft zij besloten om te solliciteren en de rest is geschiedenis.

De werkzaamheden zijn divers, wat Maaike erg fijn vindt. Dit maakt het werk afwisselend. “De ene dag werk je aan een waardering of een informatiememorandum en de volgende dag zit je bij een klant voor een groeifinanciering.” Wat ze uniek en tegelijk erg fijn vindt, is dat ze vanaf het begin meteen veel verantwoordelijkheid heeft gekregen.

Maaike vindt naast dat ze veel leert en het werk afwisselend is, dat het een gezellig team is, wat het werk nog leuker maakt.

In haar vrije tijd spreekt Maaike graag af met vriendinnen om gezellig bij te kletsen of een potje te padellen.

Een rondreis door Zuid-Afrika is wat hoog op de bucketlijst van Maaike staat. “De natuur, dieren en de cultuur lijken mij geweldig. Hopelijk kan ik dit volgend jaar van mijn bucketlist afstrepen!”

Ze ziet zichzelf over 5 jaar nog steeds werken in de corporate finance wereld, ze weet alleen nog niet of dit in Nederland is of in het buitenland. “Ik zou graag nog voor een langere tijd in het buitenland willen wonen (Spanje of Amerika), maar voor nu zit ik bij YES CF echt op mijn plek”.  Maaike heeft tijdens haar bachelor Spaanse lessen gehad. Helaas is dat nu een beetje verwaterd, dit wil ze graag weer oppakken. Ze kan wel verstaan wat ze zeggen, maar ze wil ook graag iets terug zeggen, wanneer ze wordt aangesproken in het Spaans.

 

Meer lezen over Maaike? Profiel Maaike

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink