Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Max

By 26 april 2023december 13th, 2023No Comments

"Daarnaast is het ook gezellig op de werkvloer, wat de werksfeer compleet maakt. Iedereen wordt betrokken bij interne en externe communicatie, wat ons werk waardevol maakt."

Max IckenrothJunior Analist YES Corporate Finance

 

Wat is je functie bij YES CF?

Ik ben werkstudent onder de titel “Junior Analist”.

Hoe lang werk je al bij YES CF?

Ik ben begin september 2022 begonnen als stagiair bij YES CF. Mijn stageperiode liep tot en met februari 2023. Dit beviel mij zo goed dat ik vanaf 1 maart tot en met juni 2023 als werkstudent in dienst ben!

Hoe is het om te werken bij YES CF? 

De korte lijnen binnen de organisatie zorgen voor directe en eerlijke communicatie. Er is altijd genoeg te doen waardoor je voortdurend nieuwe dingen leert. Daarnaast is het ook gezellig op de werkvloer, wat de werksfeer compleet maakt. Iedereen wordt betrokken bij interne en externe communicatie, wat ons werk waardevol maakt.

Het leertraject van YES laat elk aspect van corporate finance zien. Dit zorgt ervoor dat je voelt dat jij en je werk ertoe doen en dat je ook ziet wat jouw werk teweegbrengt. Dit is één van de drijfveren geweest om tijdens mijn stage te kiezen voor een kleinere organisatie. Deze vorm van betrokkenheid zie je bij een grotere corporate minder snel.

Wat is jouw geheime talent?

Ik ben creatief en daardoor goed in het bedenken van (al dan niet praktische) creatieve oplossingen.

Waar zie je jezelf over vijf jaar?

Over vijf jaar zie ik mezelf werken in een middelgrote onderneming in de wereld van de investment banking. Welke tak precies weet ik nog niet, dit kan van alles zijn: een bank, een corporate finance adviseur, een investeerder. Ondanks dat ik het wel veel leerzamer vind om in een kleiner bedrijf stage te lopen en ervaring op te doen, lijkt het mij later leuker om in een middelgrote onderneming te werken.

Meer lezen over Max? Profiel Max

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink