Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Valentijn

By 19 januari 2024No Comments

"Het dynamische werk zorgt ervoor dat ik snel betrokken raak bij diverse projecten."

Valentijn AchterbergAnalist YES Corporate Finance

Valentijn is werkzaam als analist bij YES CF, een rol die hij sinds september vervult. Tijdens zijn zoektocht naar een baan als analist bij een Corporate Finance boutique, ontdekte hij via LinkedIn een mogelijkheid bij YES CF. Hij greep deze kans dan ook met beide handen aan.

Werken bij YES CF vindt hij heel erg leuk. Het dynamische werk zorgt ervoor dat hij snel betrokken raakt bij diverse projecten. Hij krijgt de kans om snel veel te leren en dat waardeert hij enorm. In zijn vrije tijd is hij graag actief. Hij verdeelt zijn tijd tussen de sportschool, het hockeyveld en recentelijk ook hardlopen. Sport is echter niet zijn enige interesse. Hij geniet ook van tijd doorbrengen met vrienden, het lezen van een goed boek of het kijken van een film.

Zijn ‘guilty pleasure’? Dat zijn stripboeken. Hij geniet van het lezen ervan in zijn vrije tijd. Wat betreft zijn ambities, staat het voltooien van een Iron Man hoog op zijn bucketlist. Dit illustreert zijn toewijding en doorzettingsvermogen, niet alleen in zijn carrière, maar ook in zijn persoonlijke leven. Over vijf jaar ziet hij zichzelf als een expert op het gebied van fusies en overnames. Hij verwacht aanzienlijke vooruitgang in zowel zijn professionele als persoonlijke leven, waarbij hij hoopt tegen die tijd een Iron Man te hebben voltooid.

Zijn geheime talent? Dat is het bereiden van de perfecte steak, een vaardigheid waar hij bijzonder trots op is. Naast zijn huidige vaardigheden en interesses, heeft hij ook de ambitie om elektrische gitaar te leren spelen.

Meer lezen over Valentijn?  Profiel Valentijn

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp