Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Vera

By 12 mei 2023december 13th, 2023No Comments

"Ik heb in deze korte periode al zoveel nieuwe dingen geleerd en inzichten opgedaan die ik tijdens mijn studie nog niet had verkregen."

Vera VisserJunior Analist YES Corporate Finance

Wat is je functie bij YES CF?

Ik ben stagiair onder de titel “Junior Analist”.

Hoe lang werk je al bij YES CF?

Ik ben gestart op 1 februari 2023.

Hoe is het om te werken bij YES CF? 

Ik was op zoek naar een leuke stageplek. Doordat ik op LinkedIn een connectie had met Arjan (één van de eigenaren van YES CF) zag ik een bericht voorbij komen dat zij plek hadden voor een werkstudent. Dit heeft mij doen besluiten om te solliciteren. Ik heb in deze korte periode al zoveel nieuwe dingen geleerd en inzichten opgedaan die ik tijdens mijn studie nog niet had verkregen.

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en gezellig afspreken met vrienden. Wanneer het mooi weer is, ga ik lekker naar buiten om samen met mijn vrienden van de zon te genieten.

Wat is jouw geheime talent?

Mijn geheime talent is tijdens het kijken van een film of serie in slaap te vallen.

Wat heb je altijd al willen leren?

Ik heb vakinhoudelijk al heel veel bijgeleerd sinds ik bij YES CF in dienst ben. Op dit moment ben ik mijn tafeltennis skills aan het ontwikkelen, dit gaat aardig goed. Alleen kan ik Arjan tot nu toe nog steeds niet verslaan. Ik wil dus graag leren hoe ik van Arjan kan winnen met tafeltennis.

Meer lezen over Vera? Profiel Vera

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink