Overig nieuws

In de serie Meet the Team, Meet Vincent

By 6 juni 2023december 13th, 2023No Comments

"YES CF is een dynamische onderneming, met talentvolle jonge mensen die het mooi vinden om hard te werken en waar voldoende ruimte is om lol met elkaar te maken."

Vincent HafkampPartner YES Corporate Finance

Vincent Hafkamp is sinds september 2022 (Associate) Partner bij YES CF. Deze samenwerking is tot stand gekomen na een aantal goede gesprekken met Arjan (Boonekamp), één van de oprichters van YES CF. Binnen het bedrijf richt Vincent zich voornamelijk op debt & capital advisory. Deze samenwerking bevalt hem tot nu toe erg goed.

“ YES CF is een dynamische onderneming, met talentvolle jonge mensen die het mooi vinden om hard te werken en waar voldoende ruimte is om lol met elkaar te maken”.

Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan sporten. De sporten die hij zoal beoefend zijn hockey, (toer)skiën, kitesurfen en (Ironman) triatlons lopen. De voornaamste reden dat hij deze sporten beoefent is omdat hij het leuk vind, daarnaast heeft het therapeutische werking. “Ons vak vindt grotendeels plaats achter het bureau en aan de telefoon, door buiten kantooruren veel te bewegen houd ik het in balans”.

Zijn guilty pleasure is snoepen. Hij is een echte zoetekauw, van een zak drop tot koekjes, maar ook borrelnoten laat hij zeker niet staan. “ Zet mij in de buurt van een snoepzak en binnen een half uur is deze leeg”.

Zijn geheime talent is dat hij van tijd tot tijd ook heel rustig kan zijn, dan leest hij historische (non-)fictie boeken of is hij aan het dromen over het volgende punt op zijn bucketlist, namelijk in de winter op ski’s de haute route skiën. Daarnaast zou Vincent graag nog een keer goed willen leren koken. “Ik heb er eigenlijk geen geduld voor, maar lijkt mij een ontspannen hobby naast al dat gesport”

Over 5 jaar is hij nog steeds werkzaam als Partner bij YES, hij hoopt dat dit met het huidige team is en dat deze verder is uitgebreid. “ Als relatief nieuw teamlid, ben ik onder de indruk van wat er staat. Een professionele corporate finance organisatie, die al veel mooie transacties heeft begeleid en er zullen nog vele mooie deals volgen!”.

 

Meer lezen over Vincent? Profiel Vincent

Voor meer informatie over een carrière bij YES Corporate Finance, zie ook Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink