Overnames

Inkoop eigen aandelen door AIMLAND TECHNOLOGIES

By 30 april 2024No Comments

YES Corporate Finance (“YES CF”) heeft de meerderheidsaandeelhouder van AIMLAND TECHNOLOGIES B.V. succesvol geadviseerd bij de inkoop van eigen aandelen

Rol YES Corporate Finance

YES Corporate Finance heeft de aandeelhouder gedurende het transactieproces geadviseerd en bijgestaan. De door YES CF uitgevoerde werkzaamheden zijn onder andere:

  • Het analyseren van de historische cijfers en financiële documenten
  • Het beoordelen van de financiële forecast
  • Het uitvoeren van een waardebepaling
  • Het opstellen van een (intern) waarderingsrapport
  • Het adviseren over de waarde van de aandelen

Bekijk meer voorbeelden van succesvolle transacties.

Bekijk transacties
Managing Partner

Guido Emanuels

Guido Emanuels (1966) is partner bij YES Corporate Finance. Guido heeft meer dan 25 jaar ervaring in M&A en financiële advisering. Hij heeft een achtergrond van 27 jaar binnen PwC en is sinds 2018 zelfstandig CF adviseur. Als CF adviseur heeft Guido aan meer dan 50 (inter)nationale transacties leiding gegeven of is hij daar nauw bij betrokken geweest. Hij heeft specifieke sector ervaring in agri-food, business services, bouw & constructie en startups, met een duidelijke focus op familiebedrijven en DGA’s.
Associate

Hidde Schipper

Hidde Schipper (1996) is in september 2020 begonnen als junior analist bij YES Corporate Finance. Sinds januari 2024 is Hidde actief als associate. Hij heeft een Bachelor Economie & Bedrijfskunde en een Master Quantitative Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Voorafgaand aan zijn studie heeft Hidde een halfjaar in Cambridge een taalcursus Engels gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij internationale ervaring opgedaan tijdens een uitwisselingsprogramma met McMaster University in Hamilton, Canada.
Analist

Valentijn Achterberg

Valentijn Achterberg (1996) is in september 2023 begonnen als analist bij Yes Corporate Finance. Hij heeft zijn bachelor International Business Administration aan de Vrije Universiteit afgerond en heeft vervolgens een master Finance & Investments behaald aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn bachelor heeft hij internationale ervaring opgedaan via een uitwisselingsprogramma met ESSCA Shanghai Campus, China en heeft hij werkervaring opgedaan bij de ING. Naast zijn master heeft hij gewerkt als werkstudent Finance bij een life sciences scale-up, waar hij nadien als Financial Planning & Analysis analist is gaan werken.
Gerelateerde deals
AIMLAND TECHNOLOGIES

AIMLAND TECHNOLOGIES

30 april 2024

Van de Water Seafood

Van de Water Seafood

18 april 2024

A1 Electronics

A1 Electronics

27 maart 2024

Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics

23 februari 2024