Overig nieuws

YES! Maaike Hoogerwerf versterkt ons Corporate Finance team

By 20 april 2023No Comments

YES Corporate Finance heet Maaike Hoogerwerf van harte welkom als nieuwe analist in ons team in Rotterdam. Maaike heeft haar Bachelor International Business and Management afgerond aan de Hogeschool Rotterdam, waar ze zich verdiepte in het internationale bedrijfsleven en haar eerste vaardigheden in finance ontwikkelde. Vervolgens behaalde ze haar Master in Financial Management aan de Nyenrode Business Universiteit.

Tijdens haar studie heeft Maaike waardevolle ervaring opgedaan door verschillende stages te lopen, zowel in Nederland als in Los Angeles. Tijdens haar studie heeft zij ook vijf jaar gewerkt als financieel medewerker bij een elektrotechnische groothandel. Daarnaast heeft Maaike tijdens haar master ervaring opgedaan als secretaris van het bestuur van haar studentenvereniging.

Met haar uitgebreide achtergrond en ervaring is Maaike een waardevolle toevoeging aan het team van YES Corporate Finance. We kijken uit naar haar bijdrage aan onze projecten en haar verdere ontwikkeling binnen ons bedrijf. YES Corporate Finance is continu op zoek naar (Nederlandstalig) academisch talent met sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemersmentaliteit.

Voor solliciteren voor onze vacature voor een analist in Utrecht, zie de link:
Vacature Analist Corporate Finance (0-5 jaar werkervaring)

Voor solliciteren voor een stage in Utrecht of Rotterdam, zie de link:
Vacature WO Corporate Finance Stage (starten vanaf augustus/september 2023, minimaal 5/6 maanden)

 

Voor meer informatie: Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink