Overig nieuws

Maak kennis met onze nieuwe junior analist Dennis Koolen

By 3 januari 2024No Comments

YES CF is verheugd om Dennis Koolen te introduceren als nieuwe junior analist op ons kantoor in Rotterdam. Dennis heeft zijn Bachelor International Business behaald in Breda en heeft in december 2023 zijn Master in Finance afgerond aan Tilburg University. Tijdens zijn bachelor heeft Dennis internationale ervaring opgedaan tijdens zijn minor aan de universiteit van Monterrey in Mexico. In zijn vrije tijd is Dennis te vinden op het water waar hij zowel recreatief als competitief zeilt.

Dennis zal tijdens zijn stageperiode het team van YES CF ondersteunen in lopende projecten zoals koop- en verkooptrajecten eveneens als financieringsprojecten. Daarnaast zal Dennis zich bezighouden met het analyseren van één van onze focus sectoren en het organiseren van onze jaarlijkse golfdag.

“Ik kijk ernaar uit om mezelf te ontwikkelen en samen met het team van YES CF aan mooie projecten te werken!”

YES Corporate Finance is continu op zoek naar (Nederlandstalig) academisch talent met sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemersmentaliteit.

Voor solliciteren voor onze vacature voor een associate in Rotterdam, zie de link: Solliciteren Associate

Voor meer informatie en carrièremogelijkheden: Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Eric Koelmans