Het netwerk van YES Corporate Finance

Kan voor u het verschil maken

YES Corporate Finance maakt internationaal deel uit van de Alliance of International Corporate Advisors (AICA). Hierdoor beschikt YES Corporate Finance over een uitstekend internationaal netwerk in meer dan 30 landen met meer dan 55 kantoren. AICA heeft wereldwijd meer dan 365 adviseurs en een groot aantal sector specialisten. Voor meer informatie omtrent AICA gaat u naar www.aicanetwork.com

YES Corporate Finance maakt in Nederland deel uit van een netwerk van corporate finance specialisten. De adviseurs binnen dit netwerk zijn professioneel en ervaren.

Bij YES Corporate Finance werken we samen met gespecialiseerde due diligence accountants, fiscalisten, fusie- en overname-advocaten, notarissen en strategieconsultants. Bovendien onderhouden we goede contacten met een breed scala aan investeerders en banken in binnen- en buitenland. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen via het contactformulier of telefonisch voor meer informatie of het maken van een afspraak met een van onze partners.

Meer informatie nodig?

Neem gerust contact op

Volledig profiel

Arjan Boonekamp
boonekamp@yescf.nl
06-81271573

Volledig profiel

Guido Emanuels
emanuels@yescf.nl
06-2042 0533