Advieskantoor gespecialiseerd in corporate finance


Graag stellen we ons kort aan u voor:
YES Corporate Finance is een succesvol onafhankelijk advieskantoor op het gebied van bedrijfsverkoop, fusies en overnames, bedrijfsfinanciering en groeifinanciering. Wij adviseren en begeleiden u niet alleen bij het kopen en verkopen van ondernemingen. Wij kunnen ook de gewenste bankfinanciering voor u regelen of het benodigde groeikapitaal voor u aantrekken. Dat alles doen wij tegen de meest gunstige condities. Aan de ene kant begeleiden we dus ambitieuze ondernemers met uitbreidingsplannen. Aan de andere kant helpen we eigenaren van middelgrote bedrijven die een oplossing zoeken voor hun opvolging. YES Corporate Finance richt zich met name op het middenbedrijf, maar ook op DGA’s. Wij richten ons met name op middelgrote bedrijven met een bedrijfswaarde tussen € 5 mln en € 100 mln.

Wij hebben een samenwerking met ABN AMRO Bank in het MKB-segment voor bedrijven met een bedrijfswaarde tussen € 5 mln en € 25 mln. Wij bieden deze bedrijven onafhankelijk advies bij de verkoop en/of bedrijfsopvolging, waarvoor ABN AMRO Bank een vergoeding krijgt.

Experts in advies bij bedrijfsverkoop, overnames en groeifinancieringen

YES Corporate Finance is opgericht door ondernemende adviseurs met jarenlange ervaring in het verkopen van bedrijven, fusies, overnames en financieringen. Elke partner heeft een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Daarnaast werken wij al vele jaren met elkaar samen. Ondernemers zoals u helpen bij het tot stand brengen van geslaagde transacties, dat is onze ambitie.

Bij de verkoop, overname of financiering van het bedrijf realiseren wij het maximale resultaat voor u

Onze werkwijze is persoonlijk, betrokken, professioneel en gericht op lange termijn relaties. Wij werken onafhankelijk en pragmatisch. Daarbij ligt onze focus altijd op het realiseren van het optimale resultaat voor onze klanten.

Een resultaatafhankelijke beloning

Samen met de ondernemer realiseren wij succesvolle transacties. Dat doen wij op de meest efficiënte manier. Alles is er bij ons op gericht het best mogelijke resultaat voor u te behalen. Als u dat wilt, zijn wij dan ook graag bereid onze vergoeding voor een groot deel op het succes van de transactie te baseren.

Wij onderscheiden ons door inlevingsvermogen

Bij YES Corporate Finance kunnen wij ons als ervaren financieringsspecialisten heel goed verplaatsen in uw situatie. Daardoor kunnen wij snel creatieve oplossingen aandragen en realiseren. Zo nodig zetten wij daarbij voor u ons uitgebreide (inter)nationale netwerk in.

Dit zijn enkele voorbeelden van succesvolle transacties.

Meer informatie