Overig nieuws

Pieter Beck sluit zich aan als partner bij YES Corporate Finance

By 5 september 2023No Comments

Per 1 juli 2023 is Pieter Beck (52) als partner toegetreden tot YES Corporate Finance (“YES CF”). Hij zal zich richten op M&A activiteiten in de Nederlandse Mid Market.

Pieter is vanaf 2001 als corporate finance adviseur betrokken geweest bij diverse aankopen, verkopen, investeringen, waarderingen en financieringen van en voor middelgrote ondernemingen. Met zijn jarenlange ervaring en expertise, zijn netwerk en persoonlijkheid vormt Pieter een belangrijke aanwinst voor het YES CF team.

Arjan Boonekamp, Managing Partner YES Corporate Finance:

“Met de komst van Pieter bouwt YES CF verder aan haar (inter)nationale fusie & overname praktijk. Deze praktijk die gericht is op middelgrote transacties in het MKB+ is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, met als mooie bevestiging de strategische samenwerking met ABN AMRO Bank voor overnames in het MKB segment tot € 25 mln en ons internationale netwerk in meer dan 40 landen. De komst van Pieter past dan ook naadloos in onze groeiambitie om ondernemers en ondernemingen in het MKB te helpen met overname- en financieringsvraagstukken”.

Pieter Beck:

“YES CF combineert specialistische marktkennis en een breed internationaal netwerk met uitgebreide ervaring op het gebied van Corporate Finance. Het enthousiasme van het team, haar hoge kwaliteitsnormen, de aantoonbare expertise en het internationale netwerk waarbinnen YES CF opereert, biedt een mooie uitdaging voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk van YES CF in Nederland”.

YES CF is een Corporate Finance boutique met kantoren in Rotterdam, Utrecht (vanaf 2024 Amsterdam) en gespecialiseerd in de advisering bij overnames (advies bij aankoop, verkoop en waarderingsvraagstukken) en groeifinanciering (debt & equity advisory) voor het MKB en MKB+.

YES CF richt zich op middelgrote transacties met een waarde tussen de € 5 – 100 mln.

Meer informatie:

Arjan Boonekamp:
boonekamp@yescf.nl
+31 6 8127 1573

Pieter Beck:
beck@yescf.nl
+31 6 125 81836

Voor het volledige YES CF team: Team YES CF