Private Equity

YES Corporate Finance heeft een goed begrip van de private equity omgeving en is hiermee een uiterst geschikte partner.

Neem contact op

Private Equity

YES CF heeft veel ervaring met private equity en andere alternatieve financiers, zoals schuldfondsen. Wij hebben een database opgebouwd van meer dan 1000 professionele partijen in binnen- en buitenland, aangevuld met professionele buitenlandse partijen via ons AICA netwerk.

Private Equity kan fungeren als koper van een deel van uw onderneming óf als verstrekker van aanvullend groeikapitaal. In de afgelopen jaren heeft Private Equity een steeds aanzienlijkere rol in de economie ingenomen als koper van ondernemingen. Onze partners hebben veel kennis en ervaring om ondernemers bij te staan in een mogelijke transactie, waarbij Private Equity de mogelijke koper of investeerder in uw onderneming is. Daarnaast treedt YES CF steeds vaker op als adviseur van Private Equity aan de koopkant of als Debt Advisor voor het arrangeren van een passende (overname)financiering. 

Neem contact op

Hoe maak ik mijn bedrijf verkoop klaar?

Wilt u graag uw bedrijf verkopen? Ons artikel laat zien hoe u uw onderneming verkoop klaar maakt.

Wat is mijn bedrijf waard? 

Wilt u graag een eerste schatting maken van de waarde van uw bedrijf? Ons artikel biedt u een eerste indicatie.

Publicaties en nieuws

Benieuwd naar het recente nieuws van YES Corporate Finance? Bekijk dan onze publicaties!

Klanten van YES Corporate Finance hebben vertrouwen in onze ervaring met Private Equity

Klanten hebben vertrouwen in de expertise van YES Corporate Finance vanwege onze uitgebreide kennis en bewezen ervaring met Private Equity partijen. Door ons diepgaande inzicht in de specifieke uitdagingen en kansen die Private Equity met zich meebrengt, zijn wij in staat om klanten deskundig advies en begeleiding te bieden bij fusies, overnames en groeifinancieringen. Met onze toewijding, hands-on aanpak en passie voor het behalen van de beste resultaten, staan wij klaar om klanten te ondersteunen bij het realiseren van succesvolle transacties met Private Equity.

  • Kennis en ervaring om ondernemers bij te staan in een Private Equity transactie
  • Hands-on mentaliteit in de begeleiding van ondernemers bij de koop of verkoop van een onderneming
  • Korte lijnen: één van de partners is van begin tot eind uw persoonlijke aanspreekpunt
  • Iedere partner heeft meer dan 25 jaar ervaring en kennis van financiering én overnames. Deze combinatie is belangrijk om succesvol te kunnen zijn
  • Zeer groot netwerk van Private Equity partijen en alternatieve financiers, waardoor wij unieke verbindingen voor u kunnen leggen in binnen- en buitenland

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hebt u behoefte aan meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar!

M&A deals

Debt Advisory