OvernamesArtikelen

Sectorrapport over de zorg: Zelfstandige Behandelcentra (ZBC’s) in beeld

By 11 mei 2021juni 7th, 2021No Comments


Geachte relatie,

YES Corporate Finance (“YES CF”) is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in advies bij bedrijfsovernames (aankoop-, verkoop- en waarderingsvraagstukken) en advies bij financieringen (bank, mezzanine en het aantrekken van groeikapitaal). Wij richten ons op middelgrote transacties. YES CF is internationaal actief en lid van AICA, een corporate finance netwerk in 40 landen. Meer informatie: https://yescf.nl/netwerk/

YES CF is actief in diverse sectoren, waaronder de zorg. Ons kantoor en ons internationale netwerk heeft in de zorgsector een goed trackrecord van succesvolle overname en financieringstransacties. Gezien de variëteit aan subsectoren in de zorg hebben wij voor dit rapport één subsector uitgelicht. In dit rapport wordt, binnen de zorg, de markt van Zelfstandige Behandelcentra (ZBC) nader onderzocht. YES CF ziet diverse ontwikkelingen in deze markt, die aanjager zijn van verandering. Na het schetsen van een algemeen marktbeeld in de zorg, wordt vervolgens dieper ingegaan op de ontwikkelingen binnen de ZBC markt inclusief de M&A activiteit en vergelijkbare multiples in de zorg.

Indien u geïnteresseerd bent in een verdere toelichting of ondersteuning zoekt bij een mogelijke transactie, kunt u contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons rechtstreeks per email of telefonisch benaderen, zie de laatste pagina of kijk voor meer informatie op onze website https://yescf.nl/ons-team/

Team YES Corporate Finance.

Zie hier het rapport.

Managing Partner

Arjan Boonekamp

Arjan Boonekamp (1970) is managing partner bij YES Corporate Finance en heeft meer dan 20 jaar corporate finance ervaring, waaronder ruime ervaring met de verkoop van MKB-bedrijven, fusies & overnames en (groei)financiering. Arjan is een ervaren dealmaker in de Mid Market.

Contact
M: +31 6 8127 1573
E: boonekamp@yescf.nl

Analist

Hidde Schipper

Hidde Schipper (1996) is in september 2020 begonnen als junior analist bij YES Corporate Finance. Sinds februari 2021 is Hidde actief als analist. Hij heeft een Bachelor Economie & Bedrijfskunde en een Master Quantitative Finance afgerond aan de Universiteit van Amsterdam. Voorafgaand aan zijn studie heeft Hidde een halfjaar in Cambridge een taalcursus Engels gevolgd. Tijdens zijn studie heeft hij internationale ervaring opgedaan tijdens een uitwisselingsprogramma met McMaster University in Hamilton, Canada.
Recente deals
AIMLAND TECHNOLOGIES

AIMLAND TECHNOLOGIES

30 april 2024

Van de Water Seafood

Van de Water Seafood

18 april 2024

A1 Electronics

A1 Electronics

27 maart 2024

Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics

23 februari 2024