Sectoren

Bij YES Corporate Finance begrijpen we dat elke sector unieke uitdagingen en kansen biedt. YES Corporate Finance is actief in diverse sectoren, maar beschikt over expertise en trackrecord in enkele specifieke bedrijfssectoren. Of u nu actief bent in de transport & logistiek, IT, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, food of een andere sector, YES Corporate Finance heeft de kennis en ervaring om u goed te adviseren. Wij streven ernaar u de meest relevante en op maat gemaakte oplossingen te kunnen bieden. 

Bij YES Corporate Finance bent u verzekerd van een betrouwbare partner die uw specifieke sector begrijpt en u de juiste begeleiding biedt. Neem vandaag nog contact op met ons team en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Transport & Logistiek

De sector Transport & Logistiek is al jaren een aantrekkelijke sector voor fusies en overnames. De wens om meer schaalgrootte en daarmee verdichting van het netwerk te realiseren is onder andere een belangrijke aanjager van overnames om daarbij de krachten te bundelen met (buitenlandse) branchegenoten.

Software & IT diensten

De IT-sector is voor Nederland een belangrijke en snelgroeiende branche. Het is een sector die wordt gekenmerkt door innovatie, digitalisering en een sterke focus heeft op nieuwe technologieën. De IT-sector is erg divers en omvat een breed scala aan bedrijven, van softwareontwikkelaars tot internet dienstverleners en hardware producenten.

Zakelijke Dienstverlening

De sector zakelijke dienstverlening is al jaren een aantrekkelijke sector voor fusies en overnames.  De zakelijke dienstverleningssector is onderhevig aan verschillende trends en ontwikkelingen, waaronder de digitalisering en technologische vooruitgang en toenemende vraag naar gespecialiseerde kennis.

Consumer & Retail

In de sector Consumer en Retail is consolidatie onder grote spelers een trend, aangedreven door de alsmaar veranderende consumentenvoorkeuren en de opkomst van e-commerce. Duurzaamheid en ethiek zijn groeiende drijfveren. M&A blijft een dynamisch hulpmiddel om te gedijen in deze evoluerende industrie.

Healthcare

In de healthcare sector vindt consolidatie plaats tussen zorgverleners, farmaceutische bedrijven en medische technologiebedrijven, gericht op het vergroten van schaalvoordelen. Technologische integratie is van essentieel belang voor de herdefinitie van de sector. Fusies en overnames spelen een belangrijke rol bij deze transformatie.

Private Equity

Private Equity heeft in de afgelopen jaren een steeds aanzienlijkere rol in de economie ingenomen. Private Equity kan fungeren als koper van een deel van uw onderneming óf als verstrekker van aanvullend groeikapitaal.