Artikelen

Sectorrapport over de Uitzendbranche

By 21 december 2022mei 4th, 2023No Comments

Geachte relatie,

YES Corporate Finance (“YES CF”) is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in bedrijfsovernames (aankoop-, verkoop- en waarderingsvraagstukken) en advies bij financieringen (bank, mezzanine en het aantrekken van groeikapitaal). Wij richten ons op middelgrote transacties van € 5 mln tot ca € 100 mln. YES CF heeft een exclusieve samenwerking met ABN AMRO Bank voor mid-market M&A deals tot een waarde van € 25 mln. Verder is YES CF internationaal actief en lid van AICA, een corporate finance netwerk in meer dan 40 landen met 60 kantoren en 350+ adviseurs. Meer informatie: https://yescf.nl/netwerk/.

YES CF is actief in diverse sectoren, waaronder de zakelijk dienstverlening. Ons kantoor en ons internationale netwerk heeft in de zakelijke dienstverlening een uitgebreid trackrecord van succesvolle overname- en financieringstransacties. Gezien de variëteit aan sub sectoren in de zakelijke dienstverlening hebben wij er voor dit rapport één sub sector uitgelicht. In dit rapport wordt de markt van uitzendbureaus en arbeidsbemiddeling nader onderzocht.

YES CF ziet diverse trends en kansen in de uitzendbranche. In dit sectorrapport worden de ontwikkelingen die plaatsvinden geschetst en de kansen die YES CF ziet in deze markt aangekaart. Verder worden de historische- en verwachte ontwikkelingen binnen de uitzendbranche beschreven en worden de partijen die actief zijn binnen de branche getoond. In de uitzendbranche hebben de afgelopen jaren veel transacties plaatsgevonden, waarbij zowel strategische- als private equity partijen betrokken zijn geweest.

Indien u geïnteresseerd bent in een verdere toelichting, vragen heeft of ondersteuning zoekt bij een mogelijke transactie, kunt u contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons rechtstreeks per email of telefonisch benaderen, zie de laatste pagina of kijk voor meer informatie op onze website https://yescf.nl/ons-team/.

Download hier ons rapport.

Team Zakelijke Dienstverlening

YES Corporate Finance

Managing Partner

Guido Emanuels

AGuido Emanuels (1966) is partner bij YES Corporate Finance. Guido heeft meer dan 25 jaar ervaring in M&A en financiële advisering. Hij heeft een achtergrond van 27 jaar binnen PwC en is sinds 2018 zelfstandig CF adviseur. Als CF adviseur heeft Guido aan meer dan 50 (inter)nationale transacties leiding gegeven of is hij daar nauw bij betrokken geweest. Hij heeft specifieke sector ervaring in agri-food, business services, bouw & constructie en startups, met een duidelijke focus op familiebedrijven en DGA’s.

Contact
M: +31 6 2024 0533
E: emanuels@yescf.nl

Associate

Eric Koelmans

Contact
M: +31 6 2442 8443
E: koelmans@yescf.nl
Junior Analist

Kick te Brake

Recente deals
AIMLAND TECHNOLOGIES

AIMLAND TECHNOLOGIES

30 april 2024

Van de Water Seafood

Van de Water Seafood

18 april 2024

A1 Electronics

A1 Electronics

27 maart 2024

Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics

23 februari 2024