Artikelen

Sectorrapport Transport & Logistiek

By 1 februari 2023mei 4th, 2023No Comments

Geachte relatie,

YES Corporate Finance (“YES CF”) is een financieel adviesbureau, gespecialiseerd in bedrijfsovernames (aankoop-, verkoop- en waarderingsvraagstukken) en advies bij financieringen (bank, mezzanine en het aantrekken van groeikapitaal). Wij richten ons voornamelijk op middelgrote transacties van € 5 mln tot ca € 100 mln. YES CF heeft een exclusieve samenwerking met ABN AMRO Bank voor mid-market M&A deals tot een waarde van € 25 mln. Verder is YES CF internationaal actief en lid van AICA, een Corporate Finance netwerk in meer dan 40 landen met 60 kantoren en 350+ adviseurs. Meer informatie: http://www.aicanetwork.com .

YES CF is actief in diverse sectoren, waaronder Transport & Logistiek. Ons kantoor en ons internationale netwerk heeft in de sector Transport & Logistiek een goed trackrecord van succesvolle overname- en financieringstransacties. YES CF ziet diverse ontwikkelingen in deze markt, die een aanjager zijn van verandering, waaronder duurzaamheid, consolidatie, macro-factoren en personeelstekorten. Na het schetsen van een algemeen marktbeeld wordt dieper ingegaan op de ontwikkelingen binnen de sector inclusief de M&A activiteit en overname multiples.​ Tot slot wordt een integraal overzicht getoond waarin het verschil in transactiemultiples per subsector binnen T&L duidelijk naar voren komt.

​Indien u geïnteresseerd bent in een verdere toelichting of ondersteuning zoekt bij een mogelijke transactie, kunt u contact opnemen voor een persoonlijke kennismaking. U kunt ons rechtstreeks per email of telefonisch benaderen, zie de laatste pagina of kijk voor meer informatie op onze website https://yescf.nl/ons-team/ .

Download hier ons rapport.

Team Transport & Logistiek

YES Corporate Finance

Managing Partner

Arjan Boonekamp

Arjan Boonekamp (1970) is managing partner bij YES Corporate Finance en heeft meer dan 20 jaar corporate finance ervaring, waaronder ruime ervaring met de verkoop van MKB-bedrijven, fusies & overnames en (groei)financiering. Arjan is een ervaren dealmaker in de Mid Market.

Contact
M: +31 6 8127 1573
E: boonekamp@yescf.nl

Associate

Eric Koelmans

Eric Koelmans (1994) is in 2019 begonnen als analist bij YES Corporate Finance. Hij heeft zijn Bachelor Economie en Bedrijfskunde met specialisatie Financiering & Organisatie behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft hij een Master Corporate Finance afgerond. Eric heeft ervaring opgedaan tijdens een stage bij YES Corporate Finance na het behalen van zijn Bachelor in 2018.
Recente deals
AIMLAND TECHNOLOGIES

AIMLAND TECHNOLOGIES

30 april 2024

Van de Water Seafood

Van de Water Seafood

18 april 2024

A1 Electronics

A1 Electronics

27 maart 2024

Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics

23 februari 2024