Groeifinanciering

Snelgroeiend HR en IT bedrijf Focus Orange / Crunchr haalt nieuw groeikapitaal binnen

By 4 april 2016december 13th, 20213.722 Comments

“De betrokkenheid en uitgebreide ervaring op het gebied van fundraising is doorslaggevend geweest voor het succes van onze financieringsronde.”

Crunchr beoogt met deze investering door het Randstad Innovation Fund de sterke groei te continueren.

Focus Oranje en Crunchr (www.crunchrapps.com), gevestigd in Amsterdam, is gespecialiseerd in innovatief human capital management. Het bedrijf ontwikkelde Crunchr , een SaaS- gebaseerde HR-rapportage en analyse platform. Met Randstad Holding , Arcadis en Deloitte als launching customers, geeft Crunchr inzicht in de organisatie analyse, strategische personeelsplanning, management van opvolgingsvraagstukken, talentmanagement en voorkeuren van werknemers. Elke oplossing kan afzonderlijk of als onderdeel van de geïntegreerde Crunchr platform gekocht worden. Crunchr voldoet aan de internationale normen inzake de persoonlijke levenssfeer en integriteit, en wordt uitgevoerd binnen enkele weken zonder verstoring van de activiteiten. Crunchr werd door Gartner erkend als ‘ Cool Vendor in Human Capital Management 2015 ‘.

Met deze nieuwe investering van Randstad Innovation Fund (RIF) kan Focus Orange sneller doorgroeien. RIF investeert in bedrijven, die zich in de voorhoede van de technologie of het transformeren van het talent verwerving en workforce management industrie, vandaar externe innovatie stimuleren binnen de Randstad Groep .

“We zitten in de voorhoede van HR data analytics “, zegt Dirk Jonker, founding partner van Focus Oranje en chief technology officer van Crunchr . “We zijn blij met de financiële steun van Randstad Innovation Fund kunnen hiermee de ontwikkeling en groei van Crunchr versnellen in West-Europa en de Verenigde Staten. ”

Highlights van de transactie

  • Crunchr, een SaaS-gebaseerde HR-rapportage en analyse platform, heeft nieuw groeikapitaal opgehaald bij Randstad Innovation Fund (RIF)
  • YES Corporate Finance heeft Focus Orange / Crunchr succesvol geadviseerd bij deze kapitaalsronde.

Camiel Selker, Managing Director en mede-oprichter van Focus Orange / Crunchr:
“De intensieve betrokkenheid van YES Corporate Finance in combinatie met hun uitgebreide ervaring op het gebied van fundraising is doorslaggevend geweest voor het succes van onze financieringsronde.”

Rol van YES Corporate Finance
YES Corporate Finance heeft Focus Orange / Crunchr succesvol geadviseerd bij het aantrekken van nieuw groeikapitaal. Wij hebben Crunchr begeleid tijdens een aantal belangrijke aspecten van de transactie. Hieronder valt onder andere bij het opbouwen van de business case, de waardebepaling en de transactiedocumentatie.

Focus Orange / Crunchr heeft deze transactie op 15 januari 2016 succesvol afgerond.

Meer informatie:

Arjan Boonekamp
Partner
06 8127 1573
boonekamp@yescf.nl