OvernamesBedrijfswaardering

Touch Network neemt Sparco International over

By 2 november 2022december 13th, 2023No Comments

YES CF had speciaal voor ons een team samengesteld voor advies en ondersteuning gedurende het gehele overname traject. Van het begin van de deal tot en met de closing hebben wij erg goed en professioneel met het YES team kunnen samenwerken. YES wist erg goed wat belangrijk was voor de aandeelhouders en de business van Sparco. Dit in combinatie met hun ervaring en kennis hebben wij als zeer waardevol ervaren en van groot belang in de totstandkoming van deze deal"

Paul von StockhausenSparco International

YES Corporate Finance (“YES CF”) heeft de aandeelhouders van Sparco International B.V. (“Sparco”) met succes geadviseerd bij de verkoop van haar aandelen aan Touch Network B.V. (“Touch”). Denis Stranders, Paul von Stockhausen en het voltallige MT van Sparco zullen actief deel uit blijven maken van de Touch organisatie.

Over Sparco

Sparco bedient al bijna 20 jaar toonaangevende opdrachtgevers in Europa en levert effectieve loyaliteitsprogramma’s aan klanten in onder andere de sectoren Automotive, Bouw, Energie, Food, Gezondheidszorg, ICT, Luchtvaart en Telecom.  Sparco ontzorgt haar klanten door middel van een volledige geautomatiseerde catalogus integratie van een breed aantrekkelijk assortiment tot en met het ontwikkelen van een totale geïntegreerde loyaliteitsaanpak gebaseerd op data, inzichten en rendement maximalisatie. https://www.sparco.nl/

Denis Stranders / Paul von Stockhausen (DGA Sparco, verkopers):

“Voorafgaand aan de overname hebben wij meerdere gesprekken gevoerd en daaruit bleken sterke strategische samenwerkingsmogelijkheden, zakelijke voordelen en beter dienstenaanbod voor onze opdrachtgevers.  Bovendien sluiten de ambities en drive van Touch perfect aan op ons groeiscenario. Het samengaan zorgt voor een hele sterke positie in de loyalty markt en onze partners zullen direct profiteren van de uitbreiding van onze loyalty diensten en de sterke slagkracht op IT.”

Over Touch Network

Touch Network is een specialist in loyalty-, incentive- en promotieservices door de samenvoeging van Touch TVCC, Touch Incentive Marketing en Jibe Commerce.  Touch TVCC richt zich op promoties en programma’s voor klant- en medewerkerstevredenheid en Touch Incentive Marketing is een specialist in loyalty-marketing voor onder andere grotere supermarkten, warenhuizen, tankstations, pretparken, automerken en energieleverancier. https://touchincentive.com/

Rol YES Corporate Finance

YES Corporate Finance heeft Sparco gedurende het verkoopproces geadviseerd en bijgestaan. De door YES CF uitgevoerde werkzaamheden zijn onder andere:

  • Het opstellen van een informatiedocument
  • Coördinatie van het due diligence proces
  • Het structureren van de deal
  • Onderhandelen over verkoopprijs en voorwaarden (inclusief term sheet en koop-/verkoopovereenkomst)

Klik hier voor meer voorbeelden van succesvolle transacties.

Kom in contact met het dealteam
Managing Partner

Guido Emanuels

Contact
M: +31 6 2042 0533
E: emanuels@yescf.nl
Associate

Eric Koelmans

Contact
M: +31 6 2442 8443
E: koelmans@yescf.nl
Analist

Guus Veldhuijzen

Contact
M: +31 6 1195 1493
E: veldhuijzen@yescf.nl