Sector Transport & Logistiek

YES Corporate Finance heeft een bewezen corporate finance trackrecord in de sector Transport & Logistiek en is hiermee een uiterst geschikte partner binnen deze sector.

Neem contact op

Sector Transport & Logistiek

 

De sector Transport & Logistiek is al jaren een aantrekkelijke sector voor fusies en overnames. De wens om meer schaalgrootte en daarmee verdichting van het netwerk te realiseren is onder andere een belangrijke aanjager van overnames om daarbij de krachten te bundelen met (buitenlandse) branchegenoten. Hierdoor zien bedrijven in de sector Transport & Logistiek zich genoodzaakt meer samen te werken en samen te gaan om zo hun marktpositie te versterken en hun dienstverlening te verbeteren.

Bij dergelijke overnames komt vaak veel kijken en is het belangrijk professioneel advies in te winnen. YES Corporate Finance is gespecialiseerd in advies bij overnames en financiering en is een betrouwbare en betrokken partner voor haar klanten. 

YES Corporate Finance ondersteunt directeuren en/of aandeelhouders bij financieringen (praten met de bank, het zoeken naar een investeerder of een creatieve tussenoplossing) en overnames (advies bij koop, verkoop of waarderingsvraagstukken). Wij zoeken o.a. ook overname targets voor ondernemers die sneller willen groeien of potentiële kopers zoeken bij de verkoop van hun onderneming.

Onze toewijding en gedegen aanpak om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste overnamepartner is groot.

YES Corporate Finance is betrokken geweest bij meerdere grotere en kleinere overnames in de sector Transport & Logistiek en heeft hiermee een succesvol trackrecord opgebouwd. YES Corporate Finance heeft zich hierbij altijd volledig ingezet voor het beste overnameadvies en hiermee bijgedragen tot het vinden van de juiste partij.

Bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte overnamepartner of financiering, kunnen dan ook rekenen op het professionele advies van YES Corporate Finance. 

Neem contact op

Sectorrapport

Benieuwd naar onze analyse en visie op de sector Transport & Logistiek? Lees dan nu ons sectorrapport!

Wat is mijn bedrijf waard? 

Wilt u graag een eerste schatting maken van de waarde van uw bedrijf? Ons artikel biedt u een eerste indicatie.

Publicaties en nieuws

Benieuwd naar het recente nieuws van YES Corporate Finance? Bekijk dan onze publicaties!

Zoekt u financiering?

Bij wie kunt u terecht in een tijd waarin traditionele banken zich terughoudend opstellen en er veel verschillende alternatieve financiers zijn? Klik hier voor meer informatie.

Klanten van YES Corporate Finance hebben vertrouwen in onze kennis van de sector Transport & Logistiek

Kortom, klanten hebben vertrouwen in YES Corporate Finance vanwege hun expertise in de sector, gedegen aanpak, toewijding aan de klant, uitgebreide netwerk en bewezen trackrecord. Dit maakt hen tot een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar professioneel advies bij overnames (koop, verkoop, waarderingsvraagstukken) en financiering (praten met de bank, alternatieve financiering, private equity) in de sector Transport & Logistiek .

  • Gespecialiseerde kennis en succesvol trackrecord in de sector Transport & Logistiek
  • Een gedegen aanpak, een no-nonsense mentaliteit en onafhankelijk advies
  • Korte lijnen: één van de partners is van begin tot eind uw persoonlijke aanspreekpunt
  • Ownership: wij voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk
  • Iedere partner heeft meer dan 25 jaar ervaring en kennis van financiering én overnames. Deze combinatie is belangrijk om succesvol te kunnen zijn
  • Zeer groot netwerk, waardoor wij unieke verbindingen voor u kunnen leggen in binnen- en buitenland
  • Toegang tot de ervaring en sectorkennis van ABN AMRO

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hebt u behoefte aan meer informatie? Onze sectorspecialisten staan voor u klaar!