OvernamesGroeifinanciering

Value Enhancement Partners neemt Upforce (Opus people) over

By 3 juli 2023No Comments

Vincent and his team successfully connected us with an international direct lender providing us with a flexible financing solution, enabling us to execute an ambitious buy-and-build program going forward. YES understood our needs very well, enabling us to run an efficient debt financier selection process”

Bjørn van KnippenbergPartner - Value Enhancement Partners

YES Corporate Finance ondersteunt Value Enhancement Partners (“VEP”) bij het aantrekken van acquisitie financiering via een internationale direct lender.

Upforce

Upforce is een multi-label leverancier van internationale uitzendkrachten voor de Nederlandse markt. Dagelijks werken er meer dan 1.500 werknemers. Upforce richt zich hierbij specifiek op opdrachtgevers in de marktsegmenten techniek, food productie en logistiek.

Value Enhancement Partners 

Value Enhancement Partners (“VEP”) is een onafhankelijke investeringsmaatschappij opgericht in 1999. Sindsdien heeft VEP zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende investeringsfondsen in de Benelux met een focus op hands-on investeringen.

Klik hier voor meer voorbeelden van succesvolle transacties.

Kom in contact met het dealteam
Partner

Vincent Hafkamp

Vincent Hafkamp (1975) is partner bij YES Corporate Finance en heeft meer dan 20 jaar ervaring in overname- en financieringsvraagstukken en bedrijfswaarderingen. Hij heeft ervaring opgedaan bij o.a. Gilde Equity management, ING Bank, KPMG Corporate Finance en RiverBank. In de laatste 6 jaar is hij verantwoordelijk geweest voor de start en uitbouw van RiverBank in Nederland, een innovatieve financier voor het MKB. Zijn brede ervaring  geeft hem de mogelijkheid om van diverse kanten financiele vraagstukken te benaderen en een passende oplossingen te vinden.

Contact
M: +31 6 2024 0533
E: emanuels@yescf.nl