Overig nieuws

Versterking van het YES Corporate Finance Team

By 11 september 2023No Comments

Wij zijn verheugd aan te kondigen dat we ons team hebben versterkt met twee nieuwe collega’s. Valentijn Achterberg zal zich gaan inzetten als analist, en Bonne Bosland zal het komende halfjaar stagelopen bij YES Corporate Finance.

Bonne heeft onlangs zijn Bachelor Economie en Bedrijfseconomie afgerond aan de Erasmus University Rotterdam en zal na zijn stageperiode starten met de Master Financial Economics. “Ik kijk erg uit naar mijn komende half jaar bij YES Corporate Finance, ik wil me graag verder ontwikkelen en de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie in de praktijk toepassen.”

Valentijn heeft zijn Bachelor aan International Business Administration aan de Vrije Universiteit afgerond en heeft vervolgens een Master Finance & Investments behaald aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn bachelor heeft hij internationale ervaring opgedaan via een uitwisselingsprogramma met ESSCA Shanghai Campus, China en heeft hij werkervaring opgedaan bij de ING. Naast zijn master heeft hij gewerkt als werkstudent Finance bij een life sciences scale-up, waar hij nadien als Financial Planning & Analysis analist is gaan werken. “Ik kijk ernaar uit om mijn reis bij YES Corporate Finance te beginnen en ben vastbesloten om mezelf voortdurend uit te dagen, met als doel een competente Corporate Finance adviseur te worden.”

YES Corporate Finance is continu op zoek naar (Nederlandstalig) academisch talent met sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemersmentaliteit.

Voor solliciteren voor onze vacature voor een associate in Rotterdam, zie de link:

Solliciteren Associate

Voor meer informatie en carrièremogelijkheden : Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Rainier Smeink