Overig nieuws

Vincent Hafkamp sluit zich aan als partner bij YES Corporate Finance

By 31 augustus 2022december 11th, 2023No Comments

Per 1 september 2022 is Vincent Hafkamp (47) als partner toegetreden tot YES Corporate Finance (“YES CF”). Hij zal zich richten op eigen & vreemd vermogen vraagstukken, alsmede fusie & overname activiteiten in de Nederlandse Mid Market. Vincent is vanaf 2001 betrokken als investeerder, financier en adviseur van diverse MKB ondernemingen. Met zijn jarenlange ervaring en expertise, zijn netwerk en persoonlijkheid vormt Vincent een belangrijke aanwinst voor het YES CF team. 

Arjan Boonekamp, Managing Partner YES Corporate Finance:
“Met de komst van Vincent bouwt YES CF verder aan haar (inter)nationale fusie & overname praktijk. Deze praktijk is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, met als mooie bevestiging de strategische samenwerking met ABN AMRO Bank voor overnames in het MKB segment tot € 25 mln. De komst van Vincent past dan ook naadloos in onze groeiambitie om ondernemers en ondernemingen in het MKB te helpen met overname- en financieringsvraagstukken”. 

Vincent Hafkamp: “YES CF combineert specialistische marktkennis en een breed internationaal netwerk met uitgebreide ervaring op het gebied van Corporate Finance. Het enthousiasme van het team, de aantoonbare expertise en het internationale netwerk waarbinnen YES CF opereert, biedt een mooie uitdaging voor een verdere uitbouw van de M&A-praktijk van YES CF in Nederland”. 

YES CF is een Corporate Finance boutique met kantoren in Utrecht en Rotterdam en  gespecialiseerd in de advisering bij overnames en groeifinanciering voor het MKB.
YES CF richt zich op middelgrote transacties met een waarde van tussen de € 5 – 100 mln.

Meer informatie:

Arjan Boonekamp:
boonekamp@yescf.nl
+31 6 8127 1573

Vincent Hafkamp:
hafkamp@yescf.nl
+31 6 1139 8307