Groeifinanciering

YES Corporate Finance adviseert Mapiq met het aantrekken van groeifinanciering

By 9 april 2020december 13th, 2021No Comments

“Ik raad ondernemers van andere snelgroeiende bedrijven zeker aan om met YES samen te werken. Er zijn veel strategische keuzes te maken en dan is het zeer waardevol om een betrouwbare ervaren partij als YES in je team te hebben.”
Sander Schutte, CEO Mapiq

YES Corporate Finance heeft Mapiq succesvol begeleid bij het aantrekken van groeifinanciering bij ENERGIIQ voor het verder opschalen van de onderneming.

Mapiq

Mapiq B.V. (“Mapiq”) is een Software-as-a-Service (“SaaS”) smart office platform wat gebruikers helpt om op elk gewenst moment slimmer te werken en daarnaast op de meest effectieve manier gebruik te laten maken van alle faciliteiten die een modern kantoor te bieden heeft. Dit doet Mapiq met één applicatie. De basis van Mapiq is een interactieve 3D-plattegrond waarmee mensen intuïtief navigeren en handig zoeken naar werkplekken, collega’s, evenementen, vergaderzalen, faciliteiten en last but not least: de meest handige route. Wanneer real-time data beschikbaar zijn, bijvoorbeeld van sensoren, dan kunnen die gevisualiseerd en doorzocht worden. Mapiq geeft real estate en facility managers met een dashboard een hoog gedetailleerd inzicht in het gebruik van gebouwen. Precies het soort kennis die nodig is om energie te besparen en zinvolle nieuwe opties te ontwikkelen.

Mapiq werkt inmiddels o.a. voor Deloitte, Unilever, PwC, Heineken en AkzoNobel en het aantal klanten groeit snel. In de Technology Fast 50 ranking is Mapiq terug te vinden op de 21e plaats (2018 & 2019). Kijk voor meer informatie op www.mapiq.com

YES Corporate Finance heeft Mapiq ondersteund in het selecteren van de meest geschikte financier en intensief begeleid bij alle stappen van het financieringsproces.

Klik hier voor meer voorbeelden van succesvolle transacties.