Overig nieuws

YES CF verwelkomt nieuwe Junior Analist Jelle Nijland

By 13 februari 2024maart 15th, 2024No Comments

YES CF is verheugd om Jelle Nijland te introduceren als nieuwe Junior Analist voor ons kantoor in Amsterdam. Jelle studeert aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij in de afrondende fase zit van zijn Bachelors in Psychologie en Economie en Bedrijfseconomie. Binnen zijn studies heeft hij Majors in Sociale Psychologie en Economie gevolgd. Buiten werk en studies loopt hij regelmatig hard, en hij reist graag wanneer de mogelijkheid zich voordoet.

Jelle zal, tijdens zijn stageperiode, het team van YES CF ondersteunen in lopende projecten zoals koop- en verkooptrajecten eveneens als financieringsprojecten. Daarnaast zal Jelle zich bezighouden met het analyseren van één van onze focus sectoren.

“Ik heb er veel zin in om de komende zes maanden bij YES Corporate Finance stage te lopen. Ik kan hier heel veel leren en ik kijk ernaar uit om met collega’s aan uitdagende projecten te werken”

YES Corporate Finance is continu op zoek naar (Nederlandstalig) academisch talent met sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemersmentaliteit.

Voor solliciteren voor onze vacature voor een associate in Rotterdam, zie de link: Solliciteren Associate

Voor meer informatie en carrièremogelijkheden: Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Eric Koelmans