Overig nieuws

YES CF verwelkomt nieuwe Junior Analist Luuk van Leeuwen

By 12 maart 2024No Comments

YES Corporate Finance heet Luuk van Leeuwen hartelijk welkom als de nieuwste aanwinst in de rol van Junior Analist bij ons kantoor in Rotterdam. De academische achtergrond van Luuk bestaat uit een dubbele bachelor in Bedrijfskunde en Fiscaal Recht van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarnaast heeft hij eind 2023 zijn Master of Science in Finance afgerond aan de Tilburg University. Luuk heeft tijdens zijn studie waardevolle praktijkervaring opgedaan middels werkstudentschappen bij BDO Accountants & Belastingadviseurs en Advance Tax Compliance.

Sinds zijn start bij YES CF in maart 2024, ondersteunt Luuk het team bij diverse lopende projecten, waaronder koop- en verkooptrajecten en financieringsprojecten. Bovendien zal Luuk een actieve rol spelen in de analyse van een van onze kernsectoren, namelijk Transport & Logistiek.

“Ik ben enthousiast om mijn carrière bij YES CF te beginnen kijk ernaar uit om mijn kennis en vaardigheden in te zetten voor het succes van onze projecten.”

YES Corporate Finance is continu op zoek naar (Nederlandstalig) academisch talent met sterke analytische en communicatieve vaardigheden en een ondernemersmentaliteit.

Voor solliciteren voor onze vacature voor een Associate in Rotterdam, zie de link: Solliciteren Associate

Voor meer informatie en carrièremogelijkheden: Werken bij YES Corporate Finance of neem contact op met Arjan Boonekamp of Eric Koelmans