Groeifinanciering

YES Corporate Finance adviseert Amber met het arrangeren van groeikapitaal

By 16 maart 2020december 11th, 2023No Comments

“Dankzij de proces begeleiding en ervaring van YES Corporate Finance hebben we op een professionele manier recent onze investeringsronde kunnen closen. Gepassioneerde vakmensen waar we fijn mee samen konden werken.”

YES Corporate Finance heeft Amber succesvol begeleid bij het aantrekken van groeikapitaal voor het opschalen van de onderneming binnen de Nederlandse markt.

Amber

Amber International B.V. (“Amber”) richt zich op Mobility-as-a-Service (“MaaS”). De hoofdactiviteit van Amber is het aanbieden van pay per use mobiliteit door middel van elektrische deelauto’s aan de B2B markt. Amber werkt inmiddels o.a. voor ABN AMRO, a.s.r., Essent, Provincie Noord Brabant, Philips en Van der Valk en het aantal klanten groeit snel. De onderneming heeft inmiddels meer dan 7000 gebruikers en een vloot van bijna 200 elektrische auto’s. Kijk voor meer informatie op www.driveamber.com

Rol YES Corporate Finance

YES Corporate Finance heeft Amber begeleid met de voorbereidingen en due diligence fase van de financieringsronde. De volgende zaken zijn met succes uitgevoerd:

  • Challengen van de huidige (financiële) strategie
  • Opstellen uitgebreid financieringsmodel
  • Inrichten van de data room en ondersteuning bij de Due Diligence
  • Ondersteuning financieringsdocumentatie t/m closing

De transactie is per 30 januari succesvol afgerond.

Klik hier voor meer voorbeelden van succesvolle transacties.