OvernamesGroeifinanciering

YES Corporate Finance adviseert Landlane Capital met een acquisitie financiering bij de overname van Turf Tick

By 7 mei 2021mei 10th, 2021No Comments

Wij hebben de ondersteuning van YES Corporate Finance bij de aanvraag van een bankfinanciering als zeer prettig ervaren. Het op de juiste wijze en professioneel indienen van de aanvraag zorgde voor een vlekkeloos proces en een goed verloop. Mede hierdoor konden we altijd onze afspraken nakomen, iets wat we erg belangrijk vinden bij Landlane Capital

Jaap Zeeuw van der LaanLandlane Capital

Landlane Capital heeft een acquisitiefinanciering opgehaald bij ABN AMRO bank voor de overname van Turf Tick Products B.V.

Over Turf Tick Products B.V.
Turf Tick Products B.V., gestart in 1988, ontwikkelt en verkoopt graszodensnijmachines en onderdelen voor gras gerelateerde ondersteuningsmachines. Het bedrijf is ontstaan ​​uit een graszodenboerderij en bouwde verbeterde graszoden gerelateerde machines voor eigen intern gebruik. Tegenwoordig bedient de onderneming naast de Europese markt, ook dealers in Turkije en Australië.

Meer informatie: http://www.turftick.com/

Over Landlane Capital
Landlane Capital is een investeringsmaatschappij die vanuit een gedeelde passie voor ondernemen, bedrijven en managementteams ondersteunt in het realiseren van duurzame groei. De aanpak is pragmatisch, resultaatgericht en betrokken. Landlane Capital richt zich op Nederlandse MKB ondernemingen die actief zijn in productie, dienstverlening of handel met een stevig groeipotentieel en voor de langere termijn. Samen met sterke ondernemers en de juiste sectorexperts brengt Landlane Capital ondernemingen duurzaam naar de volgende groeifase. Meer informatie: https://www.landlane.nl/

Rol YES Corporate Finance
YES Corporate Finance heeft Landlane Capital begeleid bij het aantrekken van de overnamefinanciering, waaronder het financieringsmemorandum en financieel model. Daarnaast heeft YES CF ondersteund in de besprekingen en onderhandelingen met de huisbank, ABN AMRO bank.

De transactie is per 1 april succesvol afgerond.

Kom in contact met het deal team
Managing Partner

Arjan Boonekamp

Arjan Boonekamp (1970) is managing partner bij YES Corporate Finance en heeft meer dan 20 jaar corporate finance ervaring, waaronder ruime ervaring met de verkoop van MKB-bedrijven, fusies & overnames en (groei)financiering. Arjan is een ervaren dealmaker in de Mid Market.

Contact
M: +31 6 8127 1573
E: boonekamp@yescf.nl

Analist

Rainier Smeink

Rainier Smeink (1995) is in 2020 begonnen als analist bij YES Corporate Finance. Hij heeft zijn Bachelor Economie en Bedrijfskunde met specialisatie Economie & Financiering behaald aan de Universiteit van Amsterdam. Aansluitend heeft hij een Master Quantitative Finance afgerond. Rainier heeft ervaring opgedaan tijdens een stage bij ABN AMRO.

Contact
M: +31 6 4162 4429
E: smeink@yescf.nl

Gerelateerde deals
A1 Electronics

A1 Electronics

27 maart 2024

Schotpoort Logistics

Schotpoort Logistics

23 februari 2024

Aqualiner

Aqualiner

8 februari 2024

De Comafin Groep

De Comafin Groep

4 december 2023