ArtikelenOverig nieuws

Er zijn nu twee routes naar een succesvolle bedrijfsaankoop of -verkoop en (groei)financiering: Utrecht en Rotterdam!

By 19 mei 2021No Comments

YES Corporate Finance bestaat 5 jaar … en opent een tweede kantoor in Rotterdam, Blaak 34.

Geachte relatie,

In april 2016 hebben we YES Corporate Finance opgericht. Onze missie daarbij is ondernemers te ondersteunen in het realiseren van hun dromen bij het groeien of verkopen van hun onderneming. Of dat nu gaat om advies bij aankoop, verkoop, waarderingsvraagstukken of (groei)financiering op het gebied van middelgrote transacties. In de afgelopen 5 jaar hebben we een geweldig team opgebouwd, tientallen fantastische transacties gerealiseerd én veel plezier gehad.

In deze periode hebben we een aantal belangrijke mijlpalen bereikt. Zo zijn we lid geworden van het internationale AICA netwerk, dat bestaat uit 40 buitenlandse M&A kantoren. We hebben onze partnergroep uitgebreid. Bovendien zijn we een exclusieve samenwerking aangegaan met ABN AMRO Bank voor Corporate Finance transacties tot een waarde van 25 miljoen euro. Buiten ABN AMRO Bank zijn we actief op het gebied van middelgrote transacties met een waarde tot ca. 75 miljoen euro.

 

Na het bijzondere coronajaar 2020 zijn we klaar voor de volgende belangrijke stap:
YES Corporate Finance opent een tweede vestiging in “The Blaak House” in Rotterdam. Hiermee realiseren wij een nog betere dekking voor onze klanten en talent.

Mocht u op korte termijn ondersteuning zoeken bij een mogelijke transactie, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Hiervoor kunt u ons rechtstreeks per email of telefonisch benaderen. Of kijk voor meer informatie op onze website https://yescf.nl/ons-team/.

Vanzelfsprekend verwelkomen wij u ook graag op onze nieuwe vestiging. De koffie staat voor u klaar!

Ons nieuwe adres:
Blaak 34, 3011 TA, Rotterdam.

Team YES Corporate Finance