Overig nieuws

YES Corporate Finance en ABN AMRO Bank slaan handen ineen voor het MKB

By 19 juni 2019mei 14th, 2023No Comments

YES Corporate Finance (“YES CF”) en ABN AMRO Bank hebben een partnership gesloten om middelgrote tot grote MKB bedrijven met een specifieke adviesbehoefte over overnames en/of bedrijfsopvolging van dienst te zijn.

Klanten van ABN AMRO die advies willen over de (gedeeltelijke) verkoop van hun bedrijf, kunnen vanaf vandaag terecht bij het ervaren team van YES CF. Bedrijven die in aanmerking komen voor deze dienstverlening zijn bedrijven met een waarde tussen de EUR 5 miljoen en EUR 25 miljoen.

Arjan Boonekamp, Managing Partner van YES CF: “Wij hebben over de afgelopen jaren een goede positie opgebouwd in het MKB-segment. Vanuit onze expertise en ons (internationale) netwerk kunnen wij heel gericht waarde toevoegen bij middelgrote bedrijfsovernames. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en kijken er naar uit om de klanten van ABN AMRO van dienst te zijn.”

Dragi Dimitrijevic, Lid MT Commercial Banking ABN AMRO: “Bij veel MKB-klanten is het opvolgingsvraagstuk een belangrijk punt op de agenda. Wij worden hier als huisbank regelmatig over benaderd. Het betreft vragen die gaan over de verkoop van het levenswerk van een ondernemer. Tot vandaag was de fusies en overnames-dienstverlening van ABN AMRO echter vooral gericht op het grootzakelijke segment. Door dit partnerschip komt daar verandering in. YES CF is gespecialiseerd in overname-advies voor het MKB. Ik ben blij dat wij MKB bedrijven nu ook kunnen helpen op dit vlak en kijk uit naar de samenwerking met YES CF.”

De samenwerking met YES CF past in de strategie van ABN AMRO Commercial Banking om het MKB vanuit partnerships aanvullende zakelijke diensten te bieden.

Vragen/meer informatie
Arjan Boonekamp (YES Corporate Finance)
+31 (0)6 8127 1573
boonekamp@yescf.nl
www.yescf.nl

Vragen/meer informatie
ABN AMRO Press Office
arien.bikker@nl.abnamro.com