Overig nieuws

YES Corporate Finance gaat internationaal

By 20 september 2016oktober 9th, 2019No Comments

YES Corporate Finance (YES CF) heeft zich aangesloten bij de Alliance of International Corporate Advisors (AICA). AICA is een wereldwijd samenwerkingsverband van corporate finance adviseurs, uit meer dan 40 landen. AICA heeft meer dan 60 kantoren in Europa, Amerika en Azië en zowel in ontwikkelde als sterk groeiende economieën zoals China, India, Brazilië en Oost-Europa. Voor Nederland is YES CF de vertegenwoordiger.

AICA is in 2010 opgericht om bedrijven en investeerders in het middensegment toegang te bieden tot corporate finance advies en financiële expertise op een internationale schaal. De leden van AICA zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van reputatie, netwerk, track record en kennis van de lokale markt.

YES CF kan hiermee klanten een zeer interessant netwerk bieden van gelijkgestemde corporate finance adviseurs en daarmee rechtstreeks toegang tot internationale kopers en verkopers van bedrijven en internationale investeerders. Het netwerk biedt bovendien unieke lokale kennis van markten, marktpartijen, transacties en waardering. De toegevoegde waarde varieert van een persoonlijke introductie voor onze klanten tot het inzetten van corporate finance teams in meerdere landen tegelijk.

Voor meer informatie gaat u naar aicanetwork.com