Overig nieuws

YES Corporate Finance Golfdag 2022

By 28 september 2022No Comments

Op 16 september werd op golfbaan Kromme Rijn ons jaarlijkse golftoernooi georganiseerd.

Ondanks de weersverwachtingen en een korte regenbui was er ook zonneschijn! Dit jaar waren we van harte welkom op golfbaan Kromme Rijn in Bunnik. Bij de ontvangst stond er, naast koffie en thee, voor iedereen taart en verse broodjes klaar. Al direct bij de ontvangst werd duidelijk dat alle deelnemers er veel zin in hadden. Ook dit jaar werd de grote winnaarstrofee getoond aan de aanwezigen en was het de blikvanger bij binnenkomst.

De flights gingen na de shotgun van start. Voor de andere gasten met iets minder golfervaring was er een clinic georganiseerd.

Na afloop werd onder genot van een welverdiend drankje het golfspel geëvalueerd en volgde de prijsuitreiking. De winnende flight heeft verdiend gewonnen en de grote beker mee naar huis genomen.  Na de prijsuitreiking stond er een verzorgde barbecue klaar en werd het goed vertoeven in het restaurant.

Het was een zeer geslaagde dag en wij willen alle aanwezigen hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname en gezelligheid. Wij kijken nu al uit naar de YES Corporate Finance Golfdag 2023!

 

Team YES Corporate Finance