Sector Zakelijke Dienstverlening

YES Corporate Finance heeft een bewezen corporate finance trackrecord in de sector Zakelijke Dienstverlening en is hiermee een uiterst geschikte partner binnen deze sector.

Neem contact op

Sector Zakelijke Dienstverlening 

De sector zakelijke dienstverlening is al jaren een aantrekkelijke sector voor fusies en overnames.  De zakelijke dienstverleningssector is onderhevig aan verschillende trends en ontwikkelingen, waaronder de digitalisering en technologische vooruitgang, toenemende vraag naar gespecialiseerde kennis, verschuiving naar duurzaamheid en ESG-overwegingen en de opkomst van nieuwe (groeiende) spelers. Ondernemingen zoeken naar kansen om hun dienstenaanbod uit te breiden, nieuwe markten te betreden of nieuwe technologieën te verwerven om hun concurrentievermogen te vergroten.

De wens om hierin voorop te lopen is onder andere een belangrijke aanjager van overnames om daarbij de krachten te bundelen met (buitenlandse) branchegenoten. Hierdoor zien bedrijven in de sector zakelijke dienstverlening zich genoodzaakt meer samen te werken en samen te gaan om zo hun marktpositie te versterken en hun dienstverlening te verbeteren. Bij dergelijke overnames komt veel kijken en is het belangrijk professioneel advies in te winnen. YES Corporate Finance is gespecialiseerd in advies bij overnames en financiering en is een betrouwbare en betrokken partner voor haar klanten. 

YES Corporate Finance ondersteunt directeuren en/of aandeelhouders bij financieringen (praten met de bank, het zoeken naar een investeerder of een creatieve tussenoplossing) en bij fusies & overnames (advies bij koop, verkoop of waarderingsvraagstukken). Zo zoeken wij ook overname targets voor ondernemers die sneller willen groeien of zoeken we potentiële kopers in geval van een voorgenomen verkoop van de onderneming.

Onze toewijding om onze klanten te helpen bij het vinden van de juiste strategische (overname)partner is groot,  waarbij YES Corporate Finance zich altijd volledig ingezet voor het beste overnameadvies voor de klant. YES Corporate Finance is betrokken geweest bij meerdere grotere en kleinere overnames in de sector Zakelijke Dienstverlening en heeft hiermee een succesvol trackrecord opgebouwd. Bedrijven die op zoek zijn naar een geschikte overnamepartner of financiering, kunnen dan ook rekenen op het professionele advies van YES Corporate Finance.

Neem contact op

Sectorrapport

Benieuwd naar onze analyse en visie op de zakelijke dienstverleningssector? Lees dan nu ons sectorrapport over de sector!

Wat is mijn bedrijf waard?

Wilt u graag een eerste schatting maken van de waarde van uw bedrijf? Ons artikel biedt u een eerste indicatie.

Publicaties en nieuws

Benieuwd naar het recente nieuws van YES Corporate Finance? Bekijk dan onze publicaties!

Zoekt u financiering?

Bij wie kunt u terecht in een tijd waarin traditionele banken zich terughoudend opstellen en er veel verschillende alternatieve financiers zijn? Klik hier voor meer informatie.

Klanten van YES Corporate Finance hebben vertrouwen in onze kennis van de sector zakelijke dienstverlening

Kortom, klanten hebben vertrouwen in YES Corporate Finance vanwege hun expertise in de sector, gedegen aanpak, toewijding aan de klant, uitgebreide netwerk en bewezen trackrecord. Dit maakt hen tot een betrouwbare partner voor bedrijven die op zoek zijn naar professioneel advies bij overnames (koop, verkoop, waarderingsvraagstukken) en financiering (praten met de bank, alternatieve financiering, private equity) in de sector Zakelijke Dienstverlening.

  • Gespecialiseerde kennis en succesvol trackrecord in de sector zakelijke dienstverlening.
  • Een gedegen aanpak, een no-nonsense mentaliteit en onafhankelijk advies
  • Korte lijnen: één van de partners is van begin tot eind uw persoonlijke aanspreekpunt
  • Ownership: wij voelen ons mede-eigenaar van uw vraagstuk
  • Iedere partner heeft meer dan 25 jaar ervaring en kennis van financiering én overnames. Deze combinatie is belangrijk om succesvol te kunnen zijn
  • Zeer groot netwerk, waardoor wij unieke verbindingen voor u kunnen leggen in binnen- en buitenland
  • Toegang tot de ervaring en sectorkennis van ABN AMRO

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of hebt u behoefte aan meer informatie? Onze sectorspecialisten staan voor u klaar!